lørdag 31. oktober 2009

Turnkassen madness

Hey,


Forrige helg var Øystein, Ørjan, Simen, Ole-Espen, Benny og meg selv å filmet til Se Vest i turnkassen under en BFK trening der. Dagen startet med at Øystein kom og hentet meg slik at vi kunne få fatt i rør til den nye dollyen Ulltang hadde konstruert.

Dette viste seg å være en litt mer krevende jobb enn vi trodde, og etter en og en halv time i bilen med kø og bomturer hadde vi endelig det vi trengte og var klar for hallen.

Da vi ankommer er alle godt i gang etter en god lunsj, og vi starter å filme med en gang. Den nye dollyen fungerer fantastisk, og vi begynner med noen syke handplants på en trampett til mattestabel ting simen og de andre hadde bygget. Kl halv 3 har vi avtale med treneren om å få skru av alt lyset i hallen slik at kun den store turnertrampolinen er belyst ved hjelp av to lyskastere. Dette var mitt eget påfunn, men for å være helt ærlig hadde jeg aldri trodd det skulle se så vanvittig bra ut på film som det gjorde. Etter en times EPIC session kalte vi det en dag, og alle samlet seg rundt hvx200's lille monitor.



- Ørjan tester ut ny dolly


- Handplant session

- Effektiv overføring før neste shoot med sykling

- Vær alltid forberedt
- Andreas








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar